✓ Zowel installatie als onderhoud
✓ Verschillende mogelijkheden in design
✓ Zelfgekweekte bloemen

De bebloeming in pretparken, dat is niet voor niets onze specialiteit in de wondere wereld van bloemen. Wij fleuren (letterlijk!) de look van uw pretpark op met onze zelfgekweekte flora in bloemmanden. De allerbeste kwaliteit qua bebloeming, bloemmanden en mobiele boompakken in uw pretpark? Daar kan u zeker van zijn wanneer u ons deskundig team uit Malle inschakelt.

Zoveel meer dan bebloeming in pretparken

U wilt natuurlijk dat uw bezoekers hun tripje naar het pretpark zo mooi mogelijk herinneren. Weelderige bloemen of mobiele boombakken geven uw pretpark net dat tikkeltje extra stijl! Monteflores, gevestigd te Malle, combineert ervaring met een uitgebreid gamma. Waar ons team u mee kan helpen? Niet enkel de bebloeming of bewatering van uw pretpark, ook smaakvolle bloemmanden en mobiele boombakken in pretparken behoren tot onze expertise. De gekozen elementen worden geleverd inclusief bloemen of bomen, zodat uw locatie meteen een sfeervolle allure krijgt. De verkoop of verhuur van alles wat u nodig heeft qua bebloeming in pretparken gebeurt volgens de snelste procedure.

Grootte bloempot
Bloemen aan een paal

De formule voor mobiele boombakken in uw pretpark

Of u nu op zoek bent naar vrolijke bebloeming en bloemmanden of handige mobiele boombakken in uw pretpark, Monteflores heeft wat u zoekt! Wij formuleren samen met u de aanvraag, maken een voordelige offerte op en gaan te werk volgens een gunstige timing. De laatste stap, het uitvoeren en opvolgen van de gemaakte afspreken, hoort uiteraard bij onze aanpak. Via onze all-in formule bent u zeker van de plaatsing, onderhoud en volledige garantie wat betreft beschadiging of diefstal.

De beste service in bebloeming voor pretparken

Meer dan tien jaar dé specialist in bebloeming, dat blijft voor ons bedrijf (gevestigd te Malle) onze grootste trots. Wij staan voor de beste service voor onze klanten die interesse hebben in de totale bebloeming van hun pretpark of net specifiek in bloemmanden of mobiele boombakken. Klaar om uw pretpark te voorzien van een vleugje kleur? Neem dan snel contact op met het team van Monteflores via +32 (0)498 754 535.