✓ Zowel installatie als onderhoud
✓ Verschillende mogelijkheden in design
✓ Zelfgekweekte bloemen

Bloembakken in uw centrum van stad of gemeente plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons bedrijf, gevestigd in Malle, streeft elke dag opnieuw naar de beste service wanneer u op zoek bent naar bloembakken of mobiele boombakken in uw centrum. Lees hieronder en leer meer over de mogelijkheden.

Bloembakken in het centrum?

Een voorkeur voor speelse bloembakken in het centrum? U geeft uw voorkeur door qua kleur of bloemtype, Monteflores uit Malle doet de rest. De duurzame productie van de bloembakken zorgt ervoor dat de flora in uw centrum langer mooi blijft. Ondertussen zijn al meer dan 100 klanten overtuigd dat wij de beste keuze zijn qua beplanting en bebloeming. Geen groter compliment dan dat van de buurtbewoners, toch?

Grootte bloempot
Bloemen aan een paal

Sfeervolle omgeving met mobiele boombakken in uw centrum

Het plaatsen en onderhouden van fraaie mobiele boombakken in het centrum van uw stad of gemeente is altijd een top idee. Monteflores maakt samen met u een keuze bij de kweker van kwalitatieve bomen. Het advies qua soort en grootte, dat zit natuurlijk mee in de offerte. Wanneer u de beste keuze heeft gemaakt, zorgt ons gemotiveerde team voor het transport en de plaatsing van de mobiele boompakken in het centrum van uw locatie.

Bespreek samen met ons de opties

Niet helemaal zeker over de juiste keuze of wilt u gewoonweg meer weten over onze mogelijkheden? Bel ons even op via +32 0498 754 535 wanneer het u past! Monteflores’ team staat klaar om u te helpen. Natuurlijk is het ook mogelijk om online een offerte aan te vragen, zo bent u zeker van de juiste aanpak volgens een democratische prijs. Het centrum van uw stad of gemeente een boost geven? Schakel ons dan in voor het installeren van bloembakken of mobiele boombakken!