✓ Zowel installatie als onderhoud
✓ Verschillende mogelijkheden in design
✓ Zelfgekweekte bloemen

Bloementorens op het plein van uw stad of gemeente zorgen voor een sierlijke toets. Wij zorgen voor het plaatsen en onderhoud! Onze jarenlange expertise heeft ondertussen al meer dan 100 blije klanten en 10.000 bebloemingsobjecten op de teller staan. Dat kan tellen qua bloementorens op pleinen, toch? Lees hieronder verder en kom meer te weten over de verschillende mogelijkheden.

De keuzes in kleurrijke bloementorens voor uw plein

Monteflores, gevestigd in Malle, biedt de grootste keuze in bloementorens-en spiralen aan geschikt voor pleinen. Onze bloemige stukken zijn beschikbaar in verschillende formaten (van 1,20 m tot 2,20 m), aangepast aan uw smaak en logistieke mogelijkheden van uw stad of gemeente. Qua vorm kunt u kiezen uit vierkant, rond of half. De praktische constructie, gemaakt uit thermisch verzinkt staal, wordt afgewerkt met een zwarte poederlak. Onze werknemers zorgen voor de installatie en juist onderhoud van onze magnifieke bloementoren op het plein in uw buurt.

Grootte bloempot
Bloemen aan een paal

Wij geven een antwoord op al uw vragen

Benieuwd naar de mogelijkheden in service of wilt u meer te weten komen over de visie en aanpak van Monteflores uit Malle? Neem alvast een kijkje in onze galerij om inspiratie op te doen. Geef ons gerust een belletje via het nummer +32 0498 754 535  of vraag eenvoudig uw offerte online aan. Voor het voorzien van bloementorens op uw plein, slechts één adres!