Openbare bebloeming met garantie sinds meer dan 10 jaar !

Monteflores is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in openbare bebloeming.

Zowel verkoop van lege én gevulde bebloemingselementen, verhuur met onderhoud en volledige garantie zijn mogelijk.

In samenspraak met u werken wij een plan uit om uw centrum, winkelstraten, pleinen en openbare gebouwen op te fleuren met weelderige bloemen en planten.

Monteflores kweekt zelf alle planten in circa 1,5 ha serres te Malle. Hierdoor kunnen we zorgen voor een onberispelijke kwaliteit van de bebloeming. Zowel tijdens de zomer als de winter bent u van alle zorgen verlost.

Monteflores biedt binnen de all-inn formule een volledige garantie bij beschadiging, diefstal, vandalisme en vroegtijdig verdorren. We kunnen dit enkel bieden indien we gebruik maken van hoog kwalitatieve dragers.

Op deze ervaring is ook ons verkoopsgamma gebaseerd. Koopt u bebloemingselementen bij Monteflores, dan maakt u meteen gebruik van onze jarenlange ervaring en kan u ervan op aan dat u de beste verhouding prijs-kwaliteit aankoopt.

Verkoop van bebloemingselementen: ons asortiment aan dragers is zeer uitgebreid: hangmanden, balkonbakken, reuze bloempotten, conische potten, bloem- en boombakken, piramides, verkeersremmers, bloemenspiralen etc.

Verkoop van gevulde bebloemingselementen. De elementen worden geleverd met bebloeming zodat u meteen kan starten met een fleurig beeld in uw stad of gemeente.

Het opkweken en vullen van uw aangekochte bebloemingselementen: op het einde van het seizoen komen wij uw bloembakken, bloemenmanden etc ophalen. Ze worden gereinigd, ontsmet en tegen
het begin van volgend seizoen zijn ze opgeplant volgens uw wensen.

All-inn formule: u huurt de bebloemingselementen naar keuze. Ze worden door ons opgeplant, geplaatst, begoten, onderhouden en terug opgehaald. In deze formule bieden we volledige garantie en worden de bebloemingselementen vervangen bij beschadiging, diefstal, vandalisme of
vroegtijdige verdorring.