Mobiele boombakken: inclusief kwalitatieve bomen, onderhoud en garantie

Sinds 2018 biedt Monteflores mobiele boombakken in hun gekende all-inn formule. Huur of aankoop, onderhoud het ganse jaar rond en garantie bij verdorring, vandalisme, etc.

De boombakken worden op maat gemaakt volgens de wensen van de klant. De bakken worden geproduceerd in eigen beheer, in samenwerking met vaste partners. Cortenstaal, polyester, hout, met of zonder zitbank... u kiest.

Voor de beplanting gaat u samen met Monteflores bij de kweker de bomen uitkiezen en adviseren wij u qua soorten en grootte.

Wij regelen het transport en de plaatsing van de bomen met het nodige professionele materiaal.

Indien gewenst, voorzien we onder-beplanting die kan variëren met de seizoenen.

Eens geplaatst hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Is de zomer te droog, te nat, te koud of juist perfect ? In alle omstandigheden zorgen wij ervoor dat de bomen en beplanting gezond blijven. Zijn er toch problemen dan vervangen wij de bomen en de beplanting.

Onderhoud met een grote “O”... Zorgeloos met een grote “Z”

Zoals onze klanten gewend zijn van Monteflores, bieden wij 100% onderhoud van de bomen en de eventuele onder-beplanting met een garantie op verdorring, vandalisme etc.

Wij komen ter plaatse met één van onze zeven gietwagens en dit, afhankelijk van het weer, wekelijks of tweemaal per week tijdens het zomer seizoen. De bomen en planten worden gesnoeid op de juiste momenten zodat ze er steeds netjes uitzien. Tijdens de wintermaanden, afhankelijk van de soorten,
voorzien we voldoende water en onderhoud zodat ze weer klaar zijn voor de lente.

Tijdens het onderhoud voorzien we de planten en de bomen van voldoende voeding en nemen we grondstalen om eventuele ziektes voor te kunnen zijn.

Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat u niet meer hoeft om te kijken naar de boombakken en de kwaliteit. Die is steeds gegarandeerd.