Uw stad of gemeente voorzien van openbare bebloeming? Daar zorgen wij met alle plezier voor! Ons bekwame team boordevol ervaring is gespecialiseerd in het opkweken, verhuren en verzorgen van bebloeming in openbare ruimtes. Met oog voor een tijdloos design en de logistieke mogelijkheden maken we uw buurt net dat tikkeltje fleuriger en kleurrijker. Onze service is natuurlijk inclusief garantie!

De mogelijkheden in openbare bebloeming

Niet enkel de bebloeming van openbare plekken is en blijft het stokpaardje van Monteflores uit Malle. Alle aspecten van een sfeervolle bloemenpracht maken deel uit van ons vak. Waarom ons niet inschakelen voor bijvoorbeeld:

  • Aanplanten van bomen, plantenbakken en-perken
  • Bewatering en onderhoud van de gekozen bloemstukken
  • Verhuur en verkoop van bebloemingselementen
  • Verhuur, verkoop en onderhoud van boombakken.

Bewoners moeten zo lang mogelijk kunnen genieten van een natuurlijke toets via de bebloeming van openbare plekken. Monteflores beschikt over een eigen kwekerij met verwarmde serres, een geautomatiseerd bevloeiingssysteem en aangepaste temperatuurcontrole. Zo zijn we zeker van de allerbeste kwaliteit van bloemen en planten. Meer dan 100 tevreden klanten hebben ons al ingeschakeld voor de bebloeming van openbare plekken in hun buurt!

Waarom kiezen voor Monteflores?

Wij zijn een full-service bedrijf, actief in de bebloeming van openbare plekken. Onze passie, ervaring en creativiteit stellen ons in staat om toonaangevende oplossingen te bieden aan de publieke sector. Wij houden van een persoonlijke approach en betrekken onze klanten bij de opdracht. Gebouwd op een traditie van zorg, worden we gedreven door een passie om de verwachtingen van de klant te overtreffen en consequent klanttevredenheid te leveren.