Monteflores biedt een waaier van mogelijkheden ter verfraaiing van steden, gemeenten, openbare ruimtes, pretparken en industrieparken.

Wij beschikken over een eigen kwekerij van 1,5 ha met verwarmde serres, computer gestuurde bevloeiingssystemen en temperatuurcontrole.

Voor het onderhoud beschikt het bedrijf over 11 gietwagens, 2 bloemenwagens en een ploeg van 12 gemotiveerde medewerkers.

Buiten de reguliere verkoop en verhuur van lege en gevulde bebloemingselementen, bieden we ook een all-in formule voor bloemen, planten en jonge bomen. Dat wil zeggen dat Monteflores niet enkel zorgt voor het opkweken, maar ook voor de levering en plaatsing, het onderhoud en de garantie.

Dankzij ons vakmanschap tellen wij al meer dan 100 referenties over heel België.

Op onze website kunt u een blik werpen op ons assortiment. Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Contacteer ons dan snel. Wij helpen u graag verder.

+
Blije klanten
+
Bebloemingsobjecten
+
Planten

 

Onze aanpak

On-site Visite

De eerste stap is het uitvoeren van een gedetailleerde site-visite en het formuleren van de aanvraag. Samen met jou/jullie, gaan we dan op zoek naar de meest gepaste oplossing.

Voorstel op maat

Vervolges, maken wij uw offerte op, met een overzichtelijk plan van uw beplanting, de diensten die erbij te pas komen, alsook de nodige timing voor implementatie.

Implementatie & Opvolging

Bij goedkeuring, gaan we aan de slag, en zorgen voor een perfecte uitvoering van jouw project. De opvolging ervan nemen we nadien graag voor ons indien gewenst.

Realisaties