✓ Zowel installatie als onderhoud
✓ Verschillende mogelijkheden in design
✓ Zelfgekweekte bloemen

Wist u dat u ons bedrijf, gevestigd te Malle, kan inschakelen om efficiënt uw planten te wateren in uw pretpark? Na het installeren van uw floraal item naar keuze, stellen we het perfecte plan op rond het wateren van uw planten in een pretpark. Op die manier kunnen uw bezoekers langer genieten van de prachtige flora. Hoe we precies te werk gaan en wat deel uitmaakt van onze service in het wateren van planten in uw pretpark? Lees snel verder!

Het totaalpakket in bewatering van planten

Monteflores onderscheidt zich van de concurrent door het aanbieden van een totaalpakket in het wateren van planten in uw pretpark. Dit kan u van ons verwachten:

  • Analyse van de weersomstandigheden en opstelling plan met gietbeurten
  • Toevoegen van voedingsstoffen in bloemen en planten
  • Afnemen van grondstalen
  • Verwijderen van onkruid
  • Vervangen van dode planten

Kortom, wij zorgen voor alles wat komt kijken bij het correct wateren van planten in uw eigen pretpark! Ook voor bijvoorbeeld het voorzien van een bloemenspiraal of bloementorens moet u bij ons aankloppen.

Grootte bloempot
Bloemen aan een paal

Neem snel contact met ons op

De enthousiaste medewerkers van Monteflores, met hoofdzetel in Malle, staan klaar om u te helpen met de eerste stap in het wateren van planten in uw pretpark. Bekijk onze galerij om een idee te krijgen van onze creativiteit of vraag meteen een gratis offerte aan via +32 0498 754 535.